ОДЕК достроково перший у Верес Бізнес Ліга

November 1, 2023 1:11 pm Published by
За тур до завершення групового етапу Верес Бізнес Ліга визначився його переможець. Ним стала команда “ОДЕК”. В перенесеному матчі одного з попередніх турів, оржівці у складному матчі перемогли команду ОДА з рахунком 3:1.
До завершення попереднього етапу нашій команді залишилось зіграти одну гру. Її результат ніяк не вплине на підсумкове турнірне становище “ОДЕКа”. Команда вже недосяжна для переслідувачів і до наступного раунду змагань виходитиме з першого місця.
Свій клас оржівцям необхідно буде підтвердити на другому етапі в матчах на виліт. Перший раунд плей-оф оржівці розпочнуть з командою, яка за підсумками групового етапу посяде восьму сходинку.
В індивідуальних перегонах найкращих бомбардирів продовжує лідирувати оржівець Владислав Семенчук, який має 13 забитих голів у ворота суперника. На друге місце підтягнувся його одноклубник Михайло Трофімчук, у якого 10 забитих м’ячів та лідер атак Рівнегазу Василь Штандер.
Груповий етап змагань завершиться цієї суботи. В цих іграх визначаться всі учасники плей-оф та склад пар на перший раунд матчів на виліт.

Categorised in:

This post was written by odek.user01