“ОДЕК” – ЧЕМПІОН ВЕРЕС БІЗНЕС ЛІГА

December 6, 2023 11:37 am Published by
⚽Футбольна команда “ОДЕК” підтвердила свій високий рівень та статус переможця. Будучи фаворитом першого в історії змагання “Верес бізнес ліга”, оржівська команда упевнено його виграла.
У вирішальному, фінальному матчі “ОДЕК” зустрічався з “Реал-Вікінг”. Саме з цим суперником на попередньому, груповому етапі, оржівці зіграли в нічию, і це залишився єдиний матч в турнірі з якого оржівці не вийшли переможцями. У фіналі, реванш за “осічку” вдався. “ОДЕК” зумів зберегти свої ворота “на замку”, а у відповідь двічі забив супернику. В підсумку 2:0, і перший кубок та золоті медалі “Верес бізнес ліга” поповнив музей спортивних досягнень нашого підприємства ТОВ “ОДЕК” Україна.
Крім того, лідер атак нашої команди Владислав Семенчук забивши п’ятнадцять голів у ворота суперників став кращим бомбардиром змагань.
Загалом же, у цьогорічному турнірі “Верес бізнес ліга”, команда “ОДЕК” провела 14 матчів, здобула 13 перемог та один матч зіграла в нічию. Різниця забитих та пропущених м’ячів +61 на користь оржівців.
Вітаємо команду з перемогою! Так тримати! 💪

Categorised in:

This post was written by odek.user01